Welkom bij BijzHonder!

BijzHonder zijn unieke anti-teken hondenhalsbandjes, die u zelf naar wens kunt samenstellen. De bandjes worden met de allerbeste intenties handgemaakt van paracord en EM-keramische kraken. Deze EM-keramische kralen hebben in no-time landelijke bekendheid gekregen door hun sterke vlooien- en tekenwerende werking.

Het paracord is in vele kleuren beschikbaar, u mag zelf twee kleuren uitkiezen. Klik hier om direct naar de pagina te gaan waar u alle kleuren paracord kunt bekijken.

Waarom deze bandjes, en hoe werken ze?

De basisgedachte is dat fysieke ziektes of kwalen (incl. vlooien – en tekenbeten) veroorzaakt worden door een verstoring of onbalans in het energetisch lichaam. De EM-keramische kralen in de BijzHondere halsbandjes helpen deze balans in orde te krijgen of te houden.

EM-keramsiche kralen bevatten micro-organismen en silicium in het keramiek. Dat resoneert met het energetisch lichaam van de hond, dat zorgt voor balans en harmonie. De resonantie van de kralen is niet merkbaar voor de hond, maar het effect is dat eventuele klachten verdwijnen en dat teken en vlooien niet, of veel minder snel, bijten in de drager van deze bandjes.

Voor elke hond is BijzHonder geschikt. Het is een hondensieraad met alleen maar positieve eigenschappen.

De drager: 

– Heeft geen of veel minder last van teken & vlooien

– Krijgt een verbetering van huid & vacht

– Heeft geen of een vermindering van allergieën

– Zit algemeen beter in zijn vel

Gebruiksaanwijzing en onderhoud:

– De band zo veel mogelijk dragen

– Doe de band af tijdens wild spelen

– Na ongeveer 2/3 weken dragen zal de werking geoptimaliseerd zijn.

– De band elke 2/3 weken afspoelen met schoon water om vervuiling tegen te gaan.

– Liefst in de volle zon laten opdrogen & opladen. Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal.

Evenals reguliere giftige en chemische middelen geven de BijzHondere halsbanden geen 100% garantie tegen teken of vlooien. Ervaring leert dat honden met een extra EM-keramische halsband veel beter beschermt zijn dan honden zonder. Daarnaast zijn er vele overige spontane positieve veranderingen waargenomen na het dragen van deze sierraden.